Огляд електрогриля DeLonghi CGH 1012D

Хочете влаштовувати пікніки з друзями просто у себе вдома? З електричним грилем DeLonghi CGH 1012D це більш ніж можливо!

Нарешті прийшла довгоочікувана весна! На вулиці тепло, світить сонце, птахи співають і настрій помітно поліпшується з кожним днем. Адже можна сміливо ховати в шафу зимовий одяг і відкривати сезон шашликів! Однак, іноді, замість запланованих вихідних на природі, доводиться залишатися вдома, через несприятливі погодні умови, на зразок дощу або холодного вітру. Пропонуємо вашій увазі найкраще рішення для подібної ситуації – електричний гриль CGH 1012D від італійської компанії DeLonghi. Неважливо, яка погода і сезон року «господарюють» за вашим вікном, ви завжди зможете влаштувати свій власний пікнік просто у себе в квартирі!

Прекрасні характеристики гриля DeLonghi CGH 1012D

Такий чудо-пристрій припаде до душі кожному, хто любить страви, приготовані на грилі. Готуйте шашлики, бургери, стейки, рибу та овочі-гриль тоді, коли вашій душі буде завгодно!

Електрогриль DeLonghi CGH 1012D може похвалитися чудовими характеристиками, які навряд чи залишать його без уваги:

  • Мобільний додаток для смартфона і планшета, в якому ви знайдете: поради по використанню гриля (вибір температурного режиму для приготування того чи іншого інгредієнта, оптимальне положення пластин і т.д.), безліч рецептів (для приготування м'яса, риби, овочів, яєць і солодощів), інструкції по догляду і експлуатації.
  • Зручний ЖК-екран, на лицьовій панелі гриля, відображає всю необхідну інформацію (температуру верхньої і нижньої пластини окремо і час), завдяки чому, використання пристрою стає ще більш комфортним.
  • У комплекті передбачено дві знімні пластини з антипригарним покриттям – одна плоска і одна гриль. Їх можна міняти місцями, так як вам буде необхідно для приготування обраної страви.
  • Три режими приготування: барбекю (обидві пластини розкриті, область для приготування збільшена в 2 рази), контактний гриль (відбувається одночасне обсмажування з верхньої і нижньої поверхні) і гриль-піч (можливість регулювання верхньої пластини по висоті).
  • Ручка пристрою не нагрівається навіть під час роботи гриля, щоб уникнути отримання опіків.
  • Стильний дизайн DeLonghi CGH 1012D прекрасно впишеться практично в будь-який інтер'єр.

Що можна приготувати за допомогою гриля DeLonghi CGH 1012D?

З таким пристроєм як електричний гриль DeLonghi CGH 1012D, ви відкриваєте ще більше можливостей в світі кулінарії. В інтернеті можна знайти безліч варіацій приготування різних страв. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт стейка з мармурової яловичини.

Для приготування стейків на 5 чоловік вам необхідно:

  • 1 кг філе яловичини
  • 200 г сирого бекону
  • 300 г печериць
  • 100 мл червоного напівсолодкого вина
  • 50 мл вершків
  • 0,5 ч.л. гірчиці
  • 1 ст.л. солі
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перецю (можна більше)
  • 1 ст.л. оливкового масла

Як готувати:

Промийте м'ясо і висушіть за допомогою паперових серветок.

Сирий бекон наріжте тонкими смужками, обгорніть ним стейки, після чого обв'яжіть ниткою з натуральних волокон.

Потім змастіть отримані «рулети» перцем, сіллю і гірчицею з обох сторін.

Розігрійте електрогриль DeLonghi CGH 1012D.

Викладіть стейки на ребристу поверхню гриля і смажте 7-10 хвилин у відповідному режимі (якщо сумніваєтеся в обраному режимі, подивіться в мобільному додатку).

Після того, як м'ясо присмажилося, зніміть його з пластин і загорніть на 10 хвилин в фольгу.

Наріжте гриби пластинками і смажте їх на сковороді з оливковою або соняшниковою олією до практично повного випаровування води.

Влийте в сковороду 100 мл вина. Тушкуйте 3 хвилини.

Влийте 50 мл вершків. Тушкуйте ще 3-5 хвилин.

Стейки викладайте на тарілку, зверху «прикрасьте» грибною масою, яку отримали .

Ідеальне поєднання нашої страви з червоним вином (сухим або напівсолодким).

Смачного!