Відкрийте літній сезон з виготовлення морозива DeLonghi

Відкрийте літній сезон з виготовлення морозива DeLonghi

Літо настало, а це значить, що морожениці DeLonghi саме місце на вашій кухні. Відкрийте сезон прохолодних десертів, випробувавши кілька простих рецептів!

Немає нічого простішого, ніж приготувати повітряні ласощі за допомогою морожениці DeLonghi. Вам потрібно лише вставити чашу в апарат, заповнити її інгредієнтами, надіти кришку і включити прилад. Моделі ICK500 і ICK6000 мають вбудований компресор для підтримки низької температури. Вони дозволяють зробити повітряний десерт з яскравим насиченим смаком. З цими приладами ви можете приготувати до 800 г смачного морозива. Давайте експериментувати!

Бананове морозиво

Вам знадобиться:

  • 300 г нарізаного банана
  • 150 мл вершків
  • 150 мл цукру
  • 150 мл молока
  • сік одного лимона
  • 1 пакет ванільного цукру

Приготування

Банан наріжте кружальцями. З'єднайте всі інгредієнти, гарненько розмішайте. Залийте суміш в мороженицю ICK 5000 або ICK 6000. Увімкніть прилад на 25 хвилин.

Полуничне морозиво

Вам знадобиться:

  • 250 г полуниці
  • 200 мл вершків
  • 200 мл цукру
  • сік одного лимона

Приготування

Змішайте полуницю з цукром і лимонним соком. Безперервно помішуючи, додайте вершки і молоко. Влийте масу в мороженицю DeLonghi. Увімкніть прилад на 25 хвилин.

Морозиво з горіхами і шоколадом

Вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 200 г цукру
  • 450 г молока
  • 100 г тертого шоколаду
  • 50 г очищених горіхів
  • 1 щіпка ванільного цукру

Приготування

Подрібніть горіхи. Розтопіть шоколад на водяній бані разом з ложкою молока і ваніліном. Збийте яйця з цукром, потім додайте молоко, горіхи, шоколад. Остудіть масу. Влийте її в мороженицю. Увімкніть прилад на 25 хвилин.

Ананасове морозиво

Вам знадобиться:

  • 500 г свіжого або консервованого ананаса
  • 1 склянка цукру
  • 2 склянки води
  • 1 стакан лимонного соку
  • 1 чайна ложка желатину

Приготування

Скибочки ананаса ретельно подрібніть в ступці, влийте лимонний сік і приготований цукровий сироп. Желатин замочіть в холодній воді, коли він набубнявіє, залийте невеликою кількістю гарячого сиропу, додайте до основної маси. Помістіть в мороженицю на півгодини.

Морозиво з дині

Вам знадобиться:

  • 150 г цукру
  • 200 мл вершків
  • сік одного лимона
  • 400 г м'якоті солодкої дині

Приготування

Розітріть м'якоть дині, додайте цукор, лимонний сік, вершки. Вилийте масу в мороженицю, включіть її на 25 хвилин.

Ванільне морозиво

Вам знадобиться:

  • 600 мл вершків
  • 170 г згущеного молока
  • 3 ст. л. ванільного екстракту

Приготування

Збити вершки, згущене молоко і ванільний екстракт. Перелийте суміш в мороженицю, включіть її на півгодини.

Спробуйте ласощі з різноманітними смаками, готуйте за допомогою якісних і зручних морожениць італійського бренду!