Рецепти для електричного гриля

За допомогою електрогрилю DeLonghi ви можете приготувати їжу, яка буде смачнішою та більш поживнішою і, що важливо, кориснішою, ніж в ресторані.

Чому страви, приготовані на електрогрилю, не шкідливі? Відповідь проста: для них не потрібно олії. До того ж, сік і жир продуктів будуть стікати в спеціальний піддон. Їжа вийде соковитою і водночас нежирною. Ми пропонуємо кілька рецептів страв, які вам сподобаються!

Тілапія з овочами

При бажанні замість тілапії можна за тим самим рецептом приготувати сьомгу або іншу рибу. Для цієї страви вам знадобиться:

  • 1 баклажан
  • 2 помідори
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 1 солодкий перець
  • 3 невеликих шматочка філе тілапії
  • половина лимона

Для маринаду:

  • 2 ч.л. оливкової олії
  • 2 ч.л. рисового оцту
  • 1 ч.л. соєвого соусу

Філе тілапії розріжте вздовж так, щоб вийшли тонкі шматочки, полийте соком лимона. Лук поріжте кільцями, замаринуйте. Баклажан, помідори, перець поріжте великими шматками. Викладайте овочі та рибу на гриль, насолоджуйтеся ароматом соковитої риби, маринованих овочів. Після того, як риба підрум'яниться, викладіть її на блюдо, а зверху баклажани, перець, помідори, цибулю. Блюдо повинно вийти соковитим і поживним!

Куряче філе на грилі

  • На 2 порції вам знадобиться:
  • 200 г філе курки
  • 2 лимона
  • кориця
  • сіль
  • червоний перець

Поріжте куряче філе великими шматками, натріть сіллю, корицею, гострим перцем. Змочіть його лимонним соком. Поставте під гніт і покладіть в холодильник на півгодини. Обсмажте шматочки на грилі по 6 хвилин з кожного боку.

Рибою-стейк з перцевим соусом

Вам знадобиться:

  • 300 г яловичого стейка
  • 100 мл вершків
  • 20 г рослинної олії
  • 20 г ріпчастої цибулі
  • 10 г вершкового масла
  • 5 г часнику
  • 3 г чорного свіжозмеленого перцю
  • 2 г червоного меленого перцю
  • 2 г солі
  • 2 г розмарину
  • 3 г петрушки

Стейк з мармурової яловичини приправте сіллю, чорним перцем. Після змастіть з двох сторін заправкою з рослинної олії, змішаної з часником і розмарином. Гарненько обсмажте на грилі. Перед тим, як подати на стіл, обов'язково змастіть м'ясо з двох сторін топленим вершковим маслом. Зараз про те, як приготувати перцевий соус. У рослинній олії обсмажте цибулю з подрібненим чорним перцем, додайте жирні вершки, червоний перець і сіль. Подрібніть блендером до однорідної маси. Прикрасьте гілочкою петрушки.

Якщо у вас немає електричного гриля DeLonghi BGR 50, можливо, після читання нашої статті вам захотілося його купити. Завдяки цьому пристрою ви зможете дивувати сім'ю найвишуканішими стравами, приготування яких електрогриль італійського бренду зробить легким. Хочете спробувати соковиту рибу-стейк або куряче філе в лимонному соку? Електрогриль DeLonghi – секрет чудових страв.