Найпопулярніші в світі бутерброди

Підсмажений хліб, апетитні інгредієнти, спеції і трохи фантазії - перед вами бутерброди, які любить весь світ. Ці нехитрі страви ви з легкістю зможете приготувати за допомогою тостера або гриля DeLonghi.

Сендвіч

Джон Монтегю, граф Сендвіч настільки любив грати в карти, що, сівши за чергову партію, не міг відірватися від неї ні на секунду. Він наказав подавати йому холодне м'ясо між двох шматків хліба (щоб не бруднити руки за грою), тим самим зробивши відкриття. Існує величезна кількість варіантів сендвічів. Хочете спробувати сендвіч, як у міс Марпл? Немає нічого простіше: потрібен хлібний м'якуш без кірки, огірок, решта - на ваш смак. За допомогою тостера DeLonghi ви можете підсмажити хліб, а потім приготувати сендвіч з тостів. Експериментуйте з овочевими та фруктовими начинками, і, можливо, ви придумаєте один з найпопулярніших в майбутньому бутербродів.

Паніні

Італійський сендвіч, який щільно притискають кришкою гриля. Від цього у нього на кірці залишаються апетитні смужки, а сир всередині розплавляється. Спробуйте приготувати Панін за допомогою новинок - грилів DeLonghi CGH 902C і CGH 900C. Для цього у них є режим контактного гриля, завдяки якому ви зможете приготувати італійський сендвіч саме так, як потрібно. Слово «Паніні» перекладається з мови Данте і Петрарки як «маленька хлібна булочка». Перевага оригінального сендвіча в його легкості і сполучуваності з багатьма продуктами, його можна запивати як томатним соком, так і дорогим шампанським. Безліч різноманітних начинок роблять Паніні універсальним блюдом.

Крок-месьє і крок-мадам

Такий французький бутерброд згадується в геніальному творі Марселя Пруста «У затінку дівчат в цвіту» (друга книга «В пошуках втраченого часу»). В крок-мадам додається яєчня глазунья, цей інгредієнт нагадує про хитромудрі жіночі капелюшки того часу. Своєю назвою бутерброд зобов'язаний французькому слову «croquer» - «хрустіти». Для приготування страви знадобиться сир і шинка. Зазвичай, хліб для «мадам» і «месьє» обсмажують на сковорідці, але ви можете спробувати зробити це за допомогою тостера DeLonghi. Якщо виберете для приготування прилад із серії Icona vintage, трохи наблизитися до атмосфери того часу. Хоча, обидва бутерброди - це, скоріше, кулінарний раритет.

Бутерброд

Бутерброд в тому вигляді, до якого ми звикли, - російський винахід. У всіх країнах існують свої варіанти цієї закуски. В Тринідад і Тобаго люблять даблс - смажений хліб з нутом, заправлений каррі. До складу страви входять манго, огірок, кокос і тамарінд. Китайський донкі-бургер ( «donkey» по-англійськи означає «осів») - осляче м'ясо, латук і перець. У провінції Хебей є приказка: «На небесах - м'ясо драконів, на землі - м'ясо ослів». У Великобританії популярна закуска під назвою «чіл-Батті», насправді нічого хитромудрого в такому перекусі немає - картопля фрі в соусі на хлібі навряд чи когось здивує. Дірлігенс натмад - бутерброд Данії. «Нічна закуска ветеринара» - саме так перекладається назва російською мовою. Для приготування датської страви потрібен холодець, солона яловичина і паштет.

Якщо ви хочете створити свій власний рецепт бутерброда, радимо вам використовувати гриль DeLonghi c режимом для приготування сендвічів або тостер цієї торгової марки. Всі прилади мають функцію прожарювання тільки з одного боку, до того ж, за допомогою системи електронного контролю процесу, ви отримаєте відмінний результат.

 
Telegram glo