Родзинка ваших кавових напоїв
Всім відомо, що знайомі нам роками класичні рецепти приготування кави та кавових-напоїв зазвичай припускають подачу в теплому або гарячому вигляді. Однак, існує безліч видів, які подаються холодними. Айс-лате, фрапе, холодна кава по-грецьки, еспресо-тонік, холодна апельсинова кава і т.д. Всі ці кавові напої припускають наявність в рецепті льоду. Однак, якщо ж ви любите каву не тільки що б «смачно», а й естетично красиво - радимо придбати собі форму для льоду у вигляді кавових зерен DeLonghi DLSC 053. Завдяки своїй тематичній формі, будь-який приготовлений вами напій буде викликати захват близьких, присвячений вашому унікальному смаку і неповторній подачі.
Маємо одразу ж підказку-рецепт, який підійде для першого використання форми для льоду DeLonghi DLSC 053. Знадобиться: заварна кава, цукор - за смаком, ванілін, кориця – за смаком, окріп 250 мл і молоко 250 мл. Приготувати каву з цукром будь-яким зручним для вас способом (найпростіший - залити окропом в чашку), остудити, додати ванілін і корицю і вилити в формочки для льоду, до повної заморозки. Пересипати кавовий лід у склянки, залити холодним молоком і почекати до 5 хвилин, щоб лід трохи підтанув. Прохолодний, смачний, кавовий напій – готовий.
Відгуки